Salçalardan tursulara, sucuklara, lakerdalara, reçellerden ezmelere, eristeden tarhanaya kadar birçok geleneksel lezzetin anlatildigi Islenen ve Saklanan Besinler Rehberi’nde saklama yöntemlerine iliskin pratik tarifler bulabilir, siz de evinizde reçel, konserve, tursu veya salça yapabilir, et ve balik gibi besinleri isleyerek nasil saklayacaginizi ögrenebilirsiniz.Sebzeleri, meyveleri, yemisleri, tahillari, süt ve süt ürünlerini, et ve baligin yani sira unlu mamulleri bozulmadan, besin degerlerini yitirmeden uzun süre saklamanin yollarini kesfedin!
Ürün Adı: İşlenen ve Saklanan Besinler Rehberi
Ürün Kodu: 9789751032645
Yazar: Sharon Croxford
Basım Yılı: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 160
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Çevirmen: Soner Yapıcı