Kap Kacak Kitabı’nda yemek yerken, yemek pişirirken ve mutfakta kullanılan kap kacak ve aletlerin isimleri, şekilleri, fonksiyonları ve eski dönemlerdeki fiyatları; geleneksel Türk evinde kap kacağın durduğu mekanlar, dolaplar, raflar incelenmiştir. Türkçenin temel kaynaklarından ve modern romanlarından elde edilen bilgiler ışığında sofra adabı ve düzeni anlatılmış, yabancı gözlemcilerin anlatımlarıyla saray teşkilatındaki sofra düzeni tarif edilmiştir.
Ürün Adı: Kap Kacak Kitabı
Ürün Kodu: 9786059506496
Yazar: Emine Gürsoy Naskali
Basım Yılı: 2018
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 457
Kağıt Cinsi: 2. Hamur
Çevirmen: